Uusi nimi: Flocon

Uutiset

Axolot Solutions Finland Oy on nyt Flocon Technologies Oy

Axolot Solutions Finland Oy:n toimiva johto osti joulukuussa 2022 osti Axolot Solutions AB:ltä suomalaisen tytäryhtiön liiketoiminnan ja lisenssin hyödyntää Axolot Solutions AB:n omistamia patentteja. Saman kuun lopussa Axolot Solutions Finland Oy:n nimeksi tuli Flocon Technologies Oy. Y-tunnuksemme ja toimipaikkamme säilyvät samana. Omistuksen muutoksen kautta Flocon haluaa keskittyä vedenpuhdistukseen ja sen kehittämiseen edelleen vastaamaan suomalaisten asiakkaiden tarpeita ja auttamaan heitä vastaamaan ympäristöystävällisen teollisen toiminnan haasteisiin tulevaisuudessa. Flocon jatkaa nykyisten asiakkaiden palvelemista kuten ennenkin nykyisellä henkilökunnalla. Uutta on nimen myötä nämä kotisivut ja sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@flocon.fi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *